De Creatieve Tuinkamer

De Creatieve Tuinkamer

In De Creatieve Tuinkamer
In De Creatieve Tuinkamer

Bloembinderij;

De Creatieve Tuinkamer is een atelier waar workshops in groen en bloemdecoraties worden gegeven en waar door eigenaresse Diana Sprenkeling in de bloembinderij prachtige bloemencreatie's worden vervaardigd.

Diana is al 25 jaar een ervaren en gediplomeerd bloembindster , ze heeft met haar enorme ervaring en kennis vele mooie creaties mogen maken .

Gespecialiseerd in rouw en trouwbloemwerk , maar ook in het maken van landelijke veldboeketten.

Door haar vak kennis kan ze haar klanten adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld rouwbloemwerk.

De Creatieve Tuinkamer is geopend van di. t/m za. van 10.00  tot 17.00 uur.

Wegens vakantie zijn wij Zat. 3 Aug. t/m Ma.19 Aug. gesloten, zowel De Creatieve Tuinkamer , zorgboerderij Blij op de Boerderij als de Pluk tuin Tuinkriebelszzz zijn dan gesloten.

 

Zorgboerderij " Blij op de Boerderij";

Naast de bloembinderij is in 2012  de Zorgboerderij "Blij op de Boerderij" gestart, dit door de persoonlijke ervaring uit het gezin en de familie van Diana en Jos.

Op de zorgboerderij werken deelnemers mee in de bloembinderij van De Creatieve Tuinkamer , verzorgen de dieren en werken in de tuin.

Op die manier wordt er gewerkt aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking.Ook komen er 1 x in de maand kinderen in de logeeropvang.

Op het erf bij de entree van de zorgboerderij staat een kekke pipowagen vol met brocante en bloemcreaties.

Meer info; www.blij-op-de-boerderij.nl

 

Tuinkriebelszzz Pluktuin;

Om de zorgboerderij meer kleur te geven is door de deelnemers van de zorgboerderij , vrijwilligers en Diana in het voorjaar 2013 een pluktuin gerealiseerd op een groot stuk grond naast de boerderij.

Op de pluktuin komen bloemen en fruit te staan die klanten van De Creatieve Tuinkamer daar mogen plukken , de deelnemers van de zorgboerderij onderhouden de tuin en zorgen dat het er netjes uit blijft zien. 

De pluktuin heeft de naam Tuinkriebelszzz gekregen.

In de tuin van Tuinkriebelszzz komt nog een kekke pipowagen te staan , die zal de functie theehuis gaan krijgen. 

Tevens zullen er leuke hebbedingen en brocante tuinspullen te verkrijgen zijn!

Zo kan men ook de tuin als beleef en ontspanningstuin komen bekijken en onder het genot van een kopje koffie of thee met huisgemaakt lekkernij, bijkomen van de dagelijke sleur!

Tuinkriebelszzz is geopend van 1 Mei t/m 1 Okt. op Di. t/m Za.van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer info; www.tuinkriebelszzz.nl

De pipowagen van De Creatieve Tuinkamer is gepimpt!!!

filmpje open dagen tuinkamer en zorgboerderij 2012