De Creatieve Tuinkamer

De Creatieve Tuinkamer

De Creatieve Tuinkamer
De Creatieve Tuinkamer

Bloembinderij;

De Creatieve Tuinkamer is een atelier waar workshops in groen en bloemdecoraties worden gegeven en waar door eigenaresse Diana Sprenkeling in de bloembinderij prachtige bloemencreatie's worden vervaardigd.

Diana is al 25 jaar een ervaren en gediplomeerd bloembindster , ze heeft met haar enorme ervaring en kennis vele mooie creaties mogen maken .

Gespecialiseerd in rouw en trouwbloemwerk , maar ook in het maken van landelijke veldboeketten.

Door haar vak kennis kan ze haar klanten adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld rouwbloemwerk.

De Creatieve Tuinkamer is geopend van di. t/m za. van 10.00  tot 17.00 uur.

 

Zorgboerderij " Blij op de Boerderij";

Naast de bloembinderij is in 2012  de Zorgboerderij "Blij op de Boerderij" gestart, dit door de persoonlijke ervaring uit het gezin en de familie van Diana en Jos.

Op de zorgboerderij werken deelnemers met een verstandelijke beperking mee in de bloembinderij van De Creatieve Tuinkamer , verzorgen de dieren en werken in de pluktuin.

Op die manier wordt er gewerkt aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking.

Op het erf bij de entree van de zorgboerderij staat een kekke pipowagen vol met brocante en bloemcreaties.

Meer info; www.blij-op-de-boerderij.nl

 

Tuinkriebelszzz Pluktuin;

Om de zorgboerderij meer kleur te geven is door de deelnemers van de zorgboerderij , vrijwilligers en Diana in het voorjaar 2013 een pluktuin gerealiseerd op een groot stuk grond naast de boerderij.

Op de pluktuin staan bloemen en fruit die klanten van De Creatieve Tuinkamer daar mogen plukken , de deelnemers van de zorgboerderij onderhouden de tuin en zorgen dat het er netjes uit blijft zien. 

De pluktuin heeft de naam Tuinkriebelszzz gekregen.

In de tuin van Tuinkriebelszzz staat nog een kekke pipowagen , die heeft de functie theehuis , voor het theehuis is een terras waar men heerlijk koffie en thee kunnen drinken met daarbij een huisgemaakte lekkernij. Er worden ook workshops veldboeket plukken gegeven met daarbij een heerlijke high tea , kortom genoeg te beleven !

De CreatieveTuinkamer is veel meer dan alleen het bloemenstalletje aan de weg, ontdek het zelf!! Tuinkriebelszzz

Pluk tuin is geopend van 1 Mei t/m 1 Okt. op Di. t/m Za.van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer info; www.tuinkriebelszzz.nl

filmpje open dagen tuinkamer en zorgboerderij 2012